Filmezés közben hirtelen elment a hang, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Minden fel van állítva maxra,fülhallgatón viszont szól rendesen a hang.2014. febr. 21. 22:50
1/2 anonim válasza:
Hát ez édes kevés.
Bővebben?
Nézd meg, mindne csati be van-e dugva (táp csati, usb/jack csatlakozó). Kapcsold ki-majd be. Indítsd újra a gépet, nézd meg, mi az alapértelmezett eszköz, nincs-e elnémítva a hang..
Sem a hangfaladról nem tudunk semmit, sem a gépedről. Nem értem, mit vársz tőlünk.
2/2 A kérdező kommentje:
Asus K52J gépem van. Tegnap újraindítottam után jó lett,de ma megint elment csak úgy hirtelen előtte ilyen pukkanás szerű hang volt.Semmit nem állítottam el vagy tiltottam volna le.
2014. febr. 22. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!