Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lap számozás a wordben, de...

Lap számozás a wordben, de nem a lábjegyzetben?

Figyelt kérdés

Kaptam egy word fájlt, hogy nézzem át, és észre vettem, hogy a lap számozás vagy jó 5 centit elvesz a lapból. Viszont nem a lábjegyzetben van benne.

Nem tudok rákattintani, kijelölni, elhúzni, semmit. Ötletek mi lehet, és hogy lehetne megváltoztatni?

Egy 120 oldalas könyvben nem kéne minden oldalon 5 centit veszíteni...

2014. febr. 21. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:

egyébként szerkeszteni tudod ezt a Word dokumentumot?

(beleírni, törölni belőle stb...)

mert ha szerkesztés ellen jelszóval van védve, csak a jelszó ismeretében tudod megváltoztatni, szerkeszteni.

2014. febr. 21. 11:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Minden tökéletesen szerkeszthető, törölhető, átírható.

(Kivéve van egy két enter, ami ilyen csillag formával jelölnek, azt nem tudom letörölni... Tudod, hogy kell esetleg? :D)

De ez még nem is csillag forma cuccal van jelölve, semmivel. Egyszerűen ott van.

Esetleg elküldjek egy oldalt? Szerintem ki tudok másolni egyet. (De még nem próbáltam, szval nem tuti)

2014. febr. 22. 05:55
 3/3 A kérdező kommentje:
A wordben egyébként szürkével jelüli az oldal lapot, és amikor rákattintok a minden látszik gombra, akkor mutatja az alatta levő entereket, ami miatt 5 centit elvesz, de azok is szürkék. Kijelölni, vagy bármit csinálni nem tudok.
2014. febr. 22. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!