Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Garanciás kijelző csere,...

Garanciás kijelző csere, hogyan? Mit mondjak, hogy megcsinálják?

Figyelt kérdés
Vettem használtan egy Galaxy Nexust a napokban és kicsit karcos a kijelzője. Májusig van még rá garancia, amit arra szeretnék használni, hogy kicseréltessem a kijelzőt. Persze tudom, hogy nem igy megy ez, ezért az lenne a kérdésem, hogy mit mondjak, milyen hiba van a készülékkel, amit nem nagyon tudnak ellenőrizni, de kicserélik a panelt? Olyanra gondoltam, hogy néha nem érzékel, vagy vmi hasonló. Ha valaki próbált már hasonlot legyen szíves beavatni.
2014. febr. 20. 09:58
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

Hacsak nem valami jótétlélekbe botlasz a szervizben, ez nem nagyon fog menni. Erre a hibára egyből rávágják, hogy "nem rendeltetésszerű használat" az oka, nem garanciális hiba.

Az ilyen "rejtett hibák", mint hogy néha nem érzékel, vagy bármi hasonló esetében, legfeljebb egy ideig nem lesz készüléked, mert "megfigyelik" aztán a végén visszaadják, mert a hiba nem jelentkezett.

Persze lehet, hogy szervize válogatja, de nekem nincsenek kimondottan rózsaszín tapasztalataim.

Még régebben egyforma Siemens készüléket vettünk a feleségemmel, pár nap után az övén amolyan "bádoghangja" lett minden hívásnak, ráadásul meglehetősen halk lett. A szervizben azt akarták megmagyarázni, hogy ez a készülék ennyit tud, nincsen semmi baja... Aztán elővettem az én telefonomat, és mutattam, mennyivel különb. Akkor nagy nehezen kicserélték a hangszóróját...

Persze ennek ellenére próbálkozni szabad, legfeljebb nem jön össze, sokat nem veszítesz.

2014. febr. 20. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen sajnos tudom, hogy egy ilyet nehez kiharcolni, de abban remenykedem hatha olvassa valaki volt szervizes es tud tanacsot adni.
2014. febr. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!