Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus MomoPad 10 Smart tabletet...

Asus MomoPad 10 Smart tabletet ruháztam be 70e ért megérte?

Figyelt kérdés

Ezzel a tabletal jó fogok járni egy ideig?

Most 4.2.2 android van rajta de lesz rá 4.3 Jelly Beam és 4.4 KitKat?

Wifis változatát vettem meg mivel még 3G nincs ebbőla tipusból vagy lesz?

Az megoldható ezzel a készülékell hogy ha folyamatos intetnet kapcsolatba akarok lenni mégha buszon is vagyok vele akkor tugyak vele netezni mobil hotspot al,nem csak a telefonom al osztanám meg de a mobil szolgáltatóknál lehet kapni egy ijen készükéket ami zsebenis elfér és wifiként tudok rá kapcsolodni a netre egy ijet megérné hozzá 2 éves hüségidővel venni és az asusom fogja támogatni mindegyik mobilnetes hospotot annak ellenére hogy a tablettem csak wifis?

És a MemoPad menüjébe ha bellépek a sok alklamazás ottvan de meglehet csinálni azt ogy én saját magam döntöm el hogy mien sorendbe legyenek?Mint pl: a samsung galaxy telefonoknál.

Ha lesz a 4.2 után firissités rá akkor én hogy fogom azt megtudni és hogyan kell majd rá telepiteni a frissitést?

Ellvileg 4 magós processzor van benne ami Tegra3 chipszetü és 1 giga ram os ez jónnak számit egy tábla gépben,csakmert kiprobáltam a böngészést és kis akadások és némi késések voltak meg a GoglePlay ben is akadozott kicsit vagy lehet ez csak az elején csinálta vagy meert sok alkalmazás futta háttérben?

A memoriát hogyan tudom törölni vagy felesleges alkalmazásokat bezárni csakmert még nem tudok rajta ki igazodni?

Utolso sorban melyik azza program amivel letudom a gépemet futtatni vagy pontozni a hardvereiről kapcsolatban?

2014. febr. 19. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Olvasgass fórumokat... egy kérdéshez csak egy kérdést írj, ne 20-at.
2014. febr. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!