Mitől akadhat a hang a gépemen?
Helló. Rettentően akadozik a hang a gépemen. Ha elkezdek gépelni a google vagy a youtube keresőjébe, vagy megnézek valamit a google translate-ben, akad a hang. Ha csak létrehozok egy jegyzettömböt, máris szaggat. Dupstep lesz a klasszikus zenéből.:( Mindegy, hogy online szeretnék zenét hallgatni vagy a gépről szól az mp3, ugyanúgy fennáll a probléma. Olyan mintha valami nagyon lefoglalná a memóriát, de nem találtam semmit.
Próbálkoztam töredezettségmentesítéssel, lemezkarbantartóval, szétszedtem, kitakarítottam a gépet, de nem javult a helyzet. Kb. egy hónapja telepítettem windows-t.
"mintha valami nagyon lefoglalná a memóriát"
És lefoglalja valami?!Nem magas a processzor terhelés?
előfordulhat, ha több hangeszköz van telepítve, hogy ütik egymást. Hagyd fent az alapértelmezett audio driver-t a többit vakard le.
Futtatásba devmgmt.msc
Hang video, játékvezérlők
Próbaképpen elég ha letiltod a többit, majd újraindítod a gépet. Elsődleges hangeszköznek meg beállítod.
Gondok vannak a hanggal akkor a hangeszköz beállításaiban
az audio/speciális/teljesítmény fülön vedd lejjebb a hardveres gyorsítást.
Szia.
Drivert telepitetted a hangeszközödhöz ?
Én akkor jártam igy, amikor a windows által felismert és telepitett driver volt fent, aztán amikor telepitettem a hangkártya driverét, telepités és ujrainditás után egyszerüen ment minden, mint ha sohasem létezett volna a szaggatás.
Sok sikert.
Üdv.
Szia! www.wisecleaner.com/wisememoryoptimizerfree.html
Ezt rakd fel a gépedre és ha elkezd akadozni futtass optimalizálást! Nekem ez működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!