A laptopom néha azt csinálja, hogy elsötétül a kép és kikapcsol, de ha bekapcsolom, akkor az írja, hogy a windows folytatása. A megnyitott programokat nem állítja le. Mitől lehet ez, és mit csináljak?
Figyelt kérdés
HP Pavilion g6-om van win7 ultimate op. rendszerrel.2014. febr. 16. 15:03
1/5 Tengor válasza:
Az Ultimate kiadás mely szolgáltatásait használod az otthoni környezetben?
Energiagazdálkodásnál nincs beállítva, hogy egy idő után tegye készenlétbe magát?
Nem nyomod meg az alvás gombot? Nincs beállítva makrózó program, ami egy bill. kombinációra altatja a gépet?
2/5 anonim válasza:
Túlmelegedés miatt is altathatja a gépet. Pontosan mit csinálsz amikor ez előfordul?
Hőmérsékletet CoreTemp-pel, Speccy-vel nézhetsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Általában amikor játszok, vagy filmet nézek, de néha akkor is csinálja, amikor amikor böngészek a neten. Lehet, hogy a processzor túlmelegedése okozza, de ez csak egy hónapja csinálja, azelőtt nem volt semmi baj. Nem tudom, hogy van-e valami köze hozzá, de akkor kezdte ezt csinálni, amikor felraktam rá az AC Revelations-t (eredetit). Amúgy van laptophűtőm, de az igaz, hogy amikor elsötétül, akkor viszonylag meleg a procim.
2014. febr. 21. 17:14
4/5 Tengor válasza:
#2-nek igaza lehet, nem gondoltam a túlmelegedésre... Takaríttasd ki!
5/5 A kérdező kommentje:
Már csak akkor csinálja, amikor a skyrimmel és a witcher 2-vel játszok, ill. még akkor, amikor filmet nézek. A játékoknál nem a túlmelegedés a baj, játszok 20 percet aztán hibernálódik, holott nem volt meleg a processzor.
2014. márc. 7. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!