Nemrég kaptam egy új gépet melynek az adatai: GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3 | KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz | WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX | AMD A8-5600K 3.60GHz FM2 BOX --> Az opreációs rendszerem: Windows 8.1 Pro Kérdés?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy ezen elvileg maximumon kellene működnie a "Dota 2" nevű játéknak, de lowon megy kb, és más játékok is "rosszabbúl mennek". Szóval én vártam túl sokat ettől a géptől, vagy valami probléma lehet? :S Proci: 3.60Ghz 4magos, és ebbe bele van integrálva a videó kártya melynek a neve: AMD radeon 7560d.
Ha valaki esetleg itt nem tudná leírni itt van egyéb elérhetőség:
demon.legiontd@gmail.com
2014. febr. 16. 14:48
1/2 Tengor válasza:
Nem kapsz elég spamet, hogy kiírod ide az e-mail címed?
Driverek megfelelően fel vannak telepítve?
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem igen! AMD Catalyst van fent, az AMD autotool (az a detecter) a legújabbat jelzi :S
2014. febr. 17. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!