Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom feltelepiteni a...

Nem tudom feltelepiteni a gepemre a vin7 rendszert. Miert? Korabban xp volt, de az behalt. A telepitest kovetoen valami illesztoprogramot ker. Nem ertem miert. A laptopomon es egy asztali gepemen fent van ez a rendszer hiba nelkul.

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 13:28
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
Kicsit bővebb! Gép típus, pontok hardver konfig, milyen módszerrel telepíted, USB, DVD ,meghajtóról bootolva? stb..
2014. febr. 16. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
eleg amator vagyok, es ezzen a gepen eddig csak xp volt. cdrol inditottam a telepitest, fel is ment. es akkor irta ki hogy kell egy segedprogram.
2014. febr. 16. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
egy ibm fekvo gep, 1.25 giga rammal. eleg egyedileg barkacsolt gep. meg az ocsem rakta anno ossze.
2014. febr. 16. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Most akkor telepíteni nem tudod vagy azt tudod, de nem indul el a telepítés után?

"Nem tudom feltelepiteni" "telepitest kovetoen" ???

2014. febr. 16. 13:42
 5/7 Tengor ***** válasza:

Ha nem érted mi szükség van az illesztőprogramra, akkor miért te telepíted?

Felteszem nem az öcséd készítette a chipsetet és az alaplapot, szóval annyira egyedi nem lehet. Legfeljebb annyira régi, hogy win 7-es drivert már nem adtak ki hozzá.

2014. febr. 16. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

1,25GB ram-al lassú lesz rá a 7.

Helyedben nem vacakolnék vele,arra XP való.

2014. febr. 16. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:

a dolog egyszeru. Nem kivanok kifizetni tizezreket pc-javitoknak, meg hurcibalni a gepet, meg szabit kivenni hogy hozni vinni tudjam a gepet hogy legyen rajta rendszer. mint irtam 3 gepet rendszeresen telepitettem, es nem volt ilyen gondom. A laptopomon 1 giga ram van, es tokeletesen fut a win7. sot. arra az xp-t nem lehet feltenni.

egyebkent megoldottam a problemat. egy masik winyo nem sirta be az adott hibat. Hogy miert nem ertem miert kell illeszto program az meg szerintem egyszeru. hogy nem tartalmazza a telepito lemez ha szukseg van ra. s ha nincs rajta. akkor meg hogy lehet hogy fut vele 3 masik gep.

bar mint irtam amator vagyok a temaban.

2014. febr. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!