Milyen operációs rendszert tegyek fel?
Figyelt kérdés
Üdv!
Mivel a Windows XP-nek hamarosan vége, kellene egy új operációs rendszer.
Apum gépéről van szó, lehetőleg Windowsnak kellene lennie.
A gép adatai:
1,2 Ghz AMD Athlon
1,5 GB DDR ram
ATI RADEON 9200 64mb
2014. febr. 15. 15:13
1/5 Tengor válasza:
Erre újabb win-t nem ajánlatos tenni. Nagyon lomha lesz. Tegyél rá Linux mintet!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez a gond..:/
Hát, megpróbálom megbarátkoztatni a linuxal, de a programokkal van gond...
Vagy max új gép :)
2014. febr. 15. 15:22
3/5 anonim válasza:
A gépre inkabb Windows 7 Ultimate - t tegyétek rá mert azzal ugy fut mint az xp vel,és sztem nagyon jo,én is most raktam rá,eddig nkem is xp volt rajta,és ezzel egy kicsit gyorsabb is
4/5 anonim válasza:
Lassúcska lesz 7el.
Nyugodtan maradhat az XP.Rengetegen használni fogják továbbra is,még cégeknél is! Sokan eddig se frissítették a rendszert.. Legyen rajta védelmi program pl ESET Smart security (magazinos kóddal ha nem vásároljátok meg) és akkor minden oké!
5/5 Tengor válasza:
#3, írd már le, hogy az Ultimate melyik szolgáltatását használja ki otthoni környezetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!