Az androidos telefonok, azok mitől különböznek az iphonektól?
Az, hogy az Android rengeteg készüléken fut (Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, stb.). Mivel többféle márka, többféle hardver, ezért nem lehet annyira jól optimalizálni, mint az iOS-t (ami csak arra a néhány Apple termékre van optimalizálva).
Ezért van, hogy például a bőven 4 magos processzorral, 2 GB rammal rendelkező Androidos telefonok nem gyorsabbak a 2 magos, 1 GB ramos iPhone 5s-nél.
Az iOS annyiban jobb, hogy optimalizáltabb. Tovább maradnak támogatottak az iPhone-ok, és később fog rajtuk akadozni az új operációs rendszer.
Az Android testre szabhatósága viszont sok embert megfog, mint már írták, az iOS egy elég zárt rendszer.
Személyes véleményem: volt Androidos telefonom is, most iPhone 5s-t használok, és nem szeretnék soha visszamenni. Nekem jobban tetszik a letisztult, egyszerű iOS.
Izlések és pofonok...
Abban különbözik az Android az iPhone-tól, hogy az iPhone drágább lesz mindig és azok az emberek fogják megvenni, akik azt hiszik, hogy a drágább az jobb is... :-)
...én 4 éve használok Android-ot, manapság már fejlesztek is rá... ...és a napokban láttam egy iPhone5-öst, ami tényleg szép, meg gyors... ...de a birtokosának fingja sincs a telefon lehetőségeiről, csak azt látja, hogy szép... :-) ...az Apple termékekre ez a jellemző, tudja hogy az emberek hiúk... :-)
Én mindezek után is ha lecserélem a 4 éves telefonomat, azt szintén Android-ra fogom, talán év közepére meg is érkezik az Android 5.0-át használók tábora is.
Ha dísznek kell, vegyél iPhone-t, látvány-emberek, látvány-telefonja... :-) ...ha viszont fejlesztői szemmel állsz hozzá, akkor Android! :-)
Bár felhasználói szemmel nézve is az Android-ot választanám, mert nem vagyok milliomos! :-) Ha milliomos lennék, akkor is Android! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!