Betettem egy plusz winyót de két partícióra van osztva. Hogy tegyem egybe? Formázni lehet az nem gond.
Ha nem gond a formázás, akkor töröld mindkét partíciót és hozz létre egy újat.
Ha van rajta menteni való adat is, akkor az egyik partícióra mentsd át ezeket az adatokat, majd töröld a másikat és a megmaradót méretezd át. Utóbbi eljárás lényegesen több időt vesz igénybe.
Eddig azt próbáltam, hogy megjelent a két partíció a C-n kívül. Külön külön próbáltam először formázni, de kérte egymás után valamiért mindkettőt, nyomtam neki okét hátha mivel egy winyó megcsinálja. De lepukkant és nem indult/látott semmit újraindítással sem. Még a sima C-t sem indította. Gondoltam oké firt boot cd és betettem a wint. Így se látott semmit. Most elindult a C így tudok írni, de ki van kötve a másik még kétfelé partícionált winyó. A gond asszem az lehetett vele, hogy az egyik partíción volt egy régi widows és indításkor ezért nem működött.
Értem amit írtál és köszi csak ezt hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!