Valahol le lehet tölteni a WayteQ xTAB-700QCI gyári szoftverét?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ajánlotta hogy tegyem fel az xtab-70qci szoftverét mert az 4.1-es androidot tartalmaz és úgy gyorsabban fog futni (ugyanis eléggé lassan ment már). Fel is tettem de valamiért nem akar működni az érintőkijelző, de ha csatlakoztattam rá billentyűzetet vagy egeret úgy tökéletesen működött. Tudom hülyeség volt feltenni ezt a szoftvert rá, de hát nagyon győzködött és gondoltam egye fene de többet nem hallgatok rá.. Szóval valakinek valamilyen ötlet?2014. febr. 12. 23:17
1/2 anonim válasza:
hát probáld meg a 700dc de szerintem azal se fog menni
2/2 anonim válasza:
Nekem sem működik a gép. Nekem a gyári android van rajta, de ha nagynehezen bejön a recovery menü, reset után sem indul a tablet. Mit lehet vele tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!