Hogyan tudom újratelepíteni a laptopomon a windows-t?
Figyelt kérdés
Van egy toshiba laptopom és a driverei valamint a hozzájáró windows vista egy recovery partíción vannak rajta. A kérdésem, hogy hogyan tudnám erről újra rakni a windows-t?
Nem tudok erről bootolni, mivel egybe veszi az egész winchestert boot képernyőnél, tehát nem külön c:, D:, E: meghajtót dob ki hanem csak szimplán a hdd-t, evvel meg a c: meghajtón lévő vistát bootolja.
2009. dec. 8. 17:37
1/2 anonim válasza:
Miközben bootol a gép, és amikor 1 s-re befeketedik a képernyő nyomd meg az f8-at, és megkérdezi, hogy honnan bootoljon.
Te rányomsz a cd-rom-ra, és akkor már indul is a telepítő.
De minden gépen más ez az f8-as dolog, valahol rögtön a gép indulásakor kell megnyomni, valahol az f12-t kell nyomni, stb.
De próbálkozz.
A legelterjedtebb az f8, így én azzal kezdené.
2/2 A kérdező kommentje:
Én nem cd-ről szeretném telepíteni, hanem recovery partíció-ról.
2009. dec. 8. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!