Szerintetek mennyiért lehetne eladni egy Samsung S3 Minit (GT-I8190) használtan?
Figyelt kérdés
Nem hirdetésképpen írom, csupán érdeklődöm.
Ballagásomra kaptam a telefont, tehát kb. féléves. 73ezerért vettem újonnan, gyári függetlenítéssel. Minden tökéletesen működik benne, semmi gondom nem volt vele. Miért is akarom eladni? Közeledik a születésnapom, és szeretnék venni egy iPhone-t.
A telefonom gyönyörű állapotban van, sehol sincs kopás. A képernyője karcmentes, a hátán van néhány, csak fényben észrevehető hajszálkarc. Ezekkel nem tudok mit csinálni, egy teljes hónapig tok, illetve fólia nélkül használtam. Ezen kívül szilikon-, és keménytokokat vettem rá. Tekintve, hogy nem láttam nagy esélyt arra, hogy a közeljövőben kapok egy másikat, igen megkímélt állapotban van.
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
2014. febr. 11. 16:33
1/1 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy netes keresgélés alapján, pl. Vatera...belövöm az árát. Ha használt telós boltba viszed, ott kb. csak aprópénzt kapsz a telóidért, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!