Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP Deskjet 3050 van jobb?

Joco92 kérdése:

HP Deskjet 3050 van jobb?

Figyelt kérdés
Le szeretném cserélni, de nem tudom melyik lenne a nekem való. Ritkán nyomtatok szinte soha. Nos ebből halva azért vettem mert multifunkciós volt mert otthonra kellet a régi helyett mert hangos meg ronda volt. Olyan volt mint valami lestrapált Irodai asztali gép és mikor működött akkor meg a fél utca zengett tőle de ha havi egyszer volt használva akkor rendesen nyomtatott. Jó lenne ha nem kéne minden havi1 2havi1 alkalommal ha a muter nyomtatni akar elmenni és venni patront nagyon drágák. Ebben szeretnék a segítségeteket kérni. jah.. és lézeres. 2 éves.

2014. febr. 9. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy olcso, sima nyomtato eleg lenne. Minek multifunkcionalis? Kihasznalod?
2014. febr. 9. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

ez jó volna, a probléma az hogy csak akkor éri meg ha sokat nyomtatsz, mert ha egy ideig nem használod, beszárad a tinta a fúvókákba :

[link]

2014. febr. 9. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Én igazából a fénymásolót használom.
2014. febr. 16. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!