Mi baj a laptopommal?
Figyelt kérdés
Nos adott egy acer aspre timelinex 5820TG,es az lenne a problemam vele hogy az ujab jatekok nem futnak meg minimalis grafikaval sem.Kovetkezo a konfiguraciok: Ati Mobility Radeon HD 5650 Up to 2651 Hypermemory(1024 dedicated memory), Intel core i7-640M processor ,4GB ram,600 gb HDD.Nagyon sok jatek akad rajta peldaul a gta IV,vagy Test driving unlimited 2,vagy mas jatekok.Mi lehet az oka?2014. febr. 9. 17:25
1/2 anonim válasza:
Ha annyira nem vagy toppon driver telepítések terén, akkor egy torrent oldalról próbáld meg "beszerezni" a Driver Booster nevű programot és futtasd, majd ha talál pár frissítést akkor azokat indítsd el. Ha még így is, vagy már esetleg próbáltad, megpróbálunk keresni más módszert.
2/2 A kérdező kommentje:
mindegyik driverre azt irta,hogy worst updateoltam, windows 8 asom van 1 honapja tettem sokminden nincs rajta szoval nem a sok programtol lassult be,fel tettem az asasins creed IV et es akadozik minimalis grafican.
2014. febr. 9. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!