Hol tudok CADHOC + ajándékutalvánnyal számítógépet venni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem nagyon érdemes számítógépet venni ilyen nagyobb multiknál, de ilyen utalványom van rá, plusz készpénzzel egészíteném ki. De sajnos az elfogadóhelyeknél nem találtam ilyesmit, pedig úgy tudom, elég sok helyen elfogadják, pl. asszem euronics. De nem is nagyon bízom az ilyen listákban, mert sokszor rajta van egy adott üzlet, de már régóta nem aktuális a dolog náluk... Első sorban egyéni konfigurációt szeretnék összerakni, bár erre tudom, hogy kevés az esély. Úgyhogy főleg arra lennék kíváncsi, hogy ilyen euronics, esetleg auchan vagy tesco elfogadja-e? (Nem találtam róla infót egyikük oldalán sem.)Tud valaki biztosan ilyen helyeket?2009. dec. 7. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!