Segítség! Mit tegyek? Reklámok jelentek meg a blogomon anélkül, hogy engedélyeztem volna!
A kódba is benne vannak, vagy csak összeszedtél egy ragaszkodó toolbart?
Előbbit a biztonsági mentésed visszaállításával, utóbbit a toolbar eltávolításával és vírusírtással javíthatod.
Nem biztos, hogy el lehet - mert lehet, hogy a blogodat elérhetővé tevő rendszer tette oda őket, legalábbis feltételezem, hogy nem egy saját magad által írt oldalon van, hanem valamilyen blogszolgáltatónál.
Kattintással gondolom beleegyeztél annakidején maikor elkezdted, hogyha elég forgalma lesz a blognak, akkor tehetnek ki reklámot rá, lehet most már elegen nézték a reklámozáshoz.
Persze lehet más is, amiket a másik válaszadó sorolt - nézz utána mi a helyzet és abból következik mit tudsz tenni.
Köszönöm a segítségeiteket! :)
Sikerült eltávolítanom ezeket a reklámokat egy vírusírtással :)
Egyébként blogspot-os a blogom, bocsánat, hogy ezt nem írtam, de nem tudtam, hogy ez is lényeges lehet..
Ismét visszajöttek a reklámok a blogomra...
Belinkelem a blogom, megnéznétek nekem, hogy ez mi??
Egyébként már szinte mindenhol látom ezeket (itt az oldalon is), lefuttattam egy vírusírtást megint, de semmit nem talált...
Nálam nincs rajta semmi. A te gépeddel van gond.
Csökkentett módban (frissített) Malwarebytest, Spybotot futtasd végig és válts rendes vírusírtóra. Ne telepítsd fel minden toolbart és valószínűleg megoldódik a probléma.
Telepítettem ezt a Malwarebytes-t, amit javasoltál, le is futtattam, "csak" 82 db kártevőt talált a gépen...Töröltem, újraindította a gépet, azóta semmi gond nincs, eltűntek a reklámok is, de remélem, ezúttal nem csak pár napra.
Egyébként avast van a gépemen, ezek szerint akkor 2 Ft-ot nem ér..
Köszönöm szépen a segítséged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!