Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet-e ps3 superslimet 4.55...

Lehet-e ps3 superslimet 4.55 ofw-t downgrade-elni?

Figyelt kérdés

Ingyenesen szeretnék játékokat futtatni és úgy olvastam, hogy a superslmire csak cobra ode-val vagy más ode módosítással lehet. Emiatt szeretném downgrade-elni olyan 4.50-esre vagy 4.53-masra és ha lehet akkor , hogyan lehet??

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2014. febr. 7. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Superslimet csak cobra val lehet módosítani

[Azért semlehet 1 downgradetetni, mert csak addig állítható vissza az ofw amivel kijött a gép a superslimek 4.xx ofw vel jöttek ki.]

De nem tudom hallottad-e már a cobra ode sem 100%-os mivel 4.55 ofw kikapcsolja (vagy kinyírja)

Ezt akarják most megoldani

[Még mielőtt találsz a neten linket hogy ingyen otthon módosíthatod a géped...nem lehet...]

Cobra beszereléssel együtt olyan 30k

2014. febr. 7. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ezt tudtam, hogy a 4.55-ös nem viszi a cobra ode-t ezért szerettem volna, hogy downgradeljem na mindegy. Szerinted mikorra oldják meg 1-2 hónap???
2014. febr. 7. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha akarnak még pénzt keresni akkor hamar XD

Bár szerintem ez a cobra hülyeség

1 részt nagyon drága 30e beépítéssel együtt omg (+65k a gép)

Inkább 40-50e ért használtan egy ps3om és arra cfw-t tenni

2014. febr. 7. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen de az a baj, hogy már megvan a ps3 és nem szeretném elcserélni mondjuk egy slimre
2014. febr. 9. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!