Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy TV tunerem, amin van...

Van egy TV tunerem, amin van s-video kimenet. Azzal esetleg át tudom a video jelet küldeni tv-re S-Video to SCART kábellel?

Figyelt kérdés

Ilyen a tuner:

[link]

Most vettem új VGA-t és azon csak HDMI van! S-Video NINCS!

Filmet szeretnék nézni TV-n vele.

A TV-m LG FLATRON Sík képcsöves 100hrz-es. Van rajta RCA,és SCART. NEM HD Ready-s csak HD Kompatibilis.

2014. febr. 7. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Hehe, ilyenem van nekem is. :-)

Van Win7 -hez normális drivered!?

Amúgy az S-Video bemenet, NEM kimenet.

Oda rákötheted a pl. a DVD -lejátszót, VHS -t, vagy más olyan eszközt amit S-Videón összelehet kötni.

Ha TV -re akarod rákötni, és ott nézni ami a monitoron megjelenik, ahhoz a videókártyához kell hozzá csatlakoztatni.

Ahhoz viszont VGA to SCART átalakító kell.

2014. febr. 7. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
2014. febr. 7. 07:05
 3/8 anonim ***** válasza:
(Amúgy ha van VGA, abból egyszerűbb S-Video kimenetet csinálni, nem kell hozzá átalakító se)
2014. febr. 7. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
VGA -> D-Sub
2014. febr. 7. 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. febr. 7. 09:18
 6/8 A kérdező kommentje:
A VGA kimenetre szükségem van a monitorhoz. De köszi az infót! Talán lenne ilyen DVI to S-video-ban is?
2014. febr. 7. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
DVI-I azaz analógból lehet, digitális, pl. DVI-D esetén már nem lehet mert ott digitális jel van amit decodolni is kéne.
2014. febr. 7. 15:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor meg úgy lesz,hogy veszek egy ilyen VGA-to- S-video átalakítót és van itthon DVI-to- VGA átalakítóm,azzal pedig dvi-re kötöm a monitort.

Így ok?

2014. febr. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!