Letöltöttem az adblock plus-t és most nem tudom használni a Mozilla Firefox-ot, csak a Google Chrome-t (amit nem szeretek). Szeretném emiatt kitörölni. Ez hogyan lehetséges?
Nem az Adblock Plus-szal van baj, mert nálam pl. gond nélkül fut: [link]
Valamit elszúrtál.
Tűzrókát megnyitod
Eszközök menü > Kiegészítők:
kiválasztod az Adblock Plust és ott jobb oldalt az Eltávolítás gombra kattintasz!
Ez egy jó kérdés. A választ nem tudom, mert nálam ilyesmi nem fordult elő.
Megoldást tudok javasolni: uninstalláld a Mozilla Firefoxot, töltsd le a legújabb verzió telepítőjét innen: [link]
Az IE biztosan működik a gépeden, de a Chrome böngészővel is sikerülhet letölteni, majd telepítsd fel. Ha a könyvjelzőidet nem mentetted el, akkor előbb keresd meg a C: meghajtón a bookmarkbacups mappát (C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\m4j0ffd6.default\bookmarkbackups\), mentsd le a benne található legfrissebb json kiterjesztésű fájlt, mert az tartalmazza a könyvjelzőidet. Innen vissza tudod állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!