Lenovo G505s-laptopon nagyon akadnak a játékok még minimum grafikán is. Mi lehet az oka? frissek a driverek is. Valaki segitsen pls.
laptop részletei:
AMD A8-4500m (1,9-2,8)cpu
4 GB DDR3 1600 Mhz ram
AMD Radeon HD 7640G+8570M Dual grapich
win7 Ultimate 64bit
A végefelé vannak konkrét játékokkal is mérések, de csodát nem kell várni.
Sokat dobhat a teljesítményen ha duálban megy két 1600MHz-es memória, 64bit helyett 128bit sávszélességet jelent.
Töltő bedugásakor, kihúzásakor átválthat az energiasémák között, sőt az energiasémákat részletesen lehet módosítani, hogy az egyes eszközök visszavegyék-e a teljesítményt ha átváltasz az adott energiasémára. Próbáld az energiasémák beállításainál egyesével kiválasztani és utána a séma alapértelmezéseinek visszaállítására kattintani, cserébe minden módosítás amit beállítottál elveszik, de lehet hogy helyreáll a teljesítményingadozás.
A processzorszabályozát nem értem, tuningra gondolsz, esetleg Turbo módra? A turbo automatikus, a tuning kézi. :D
Lehet hogy az Energy Management nem működik nálad megfelelően, megpróbálhatod eltávolítani, aztán ha nem érzékelsz változást akkor a Lenovo honlapon talán van javított, újabb verzió (a jelenlegi verzióját írd fel)
Az energiasémák a Manager program nélkül is használhatók, illetve a főbb eszközökhöz (processzor, videovezérlő, képernyő, wifi) sémák szerint is lehet állítani, hogy vegyen vissza a teljesítményből (kímélje az akkut). Az AMD Vision Center meg kifejezetten a videovezérlő (processzorba integrált és a dedikált külső) részletesebb beállításait teszi elérhetővé.
látom otthon vagy a témában rendesen . :)
megpróbáltam eltávolítani de rosszabb lett..
vissza tettem gyári lemezrol de nem is ugyanazt tette vissza ._. letorotlem és újra vissza tettem.. akkor már azt kaptam amit legelőször feltelepítettem. ehhez nagyon hülye vagyok eszerint.. :/ próbálgattam több variációt az energia sémak közt de semmi.. :/ töltő nélkül jól anélkül rosszul teljesít. ._. az amd vision kontroll centert mindegy hogyan állítom be? vagy a séma is korlátozhatja? na ezt jól megfogalmaztam..
Ilyen gépem van nekem is és ugyanez a probléma jelentkezett nálam is, minden game akadt, de van megoldás!
Biost kell frissíteni és nem gyengén lesz érezhető a javulás a gép teljesítményében!
Hivatalos oldal letöltő linkje:
Win 7-em van nekem is azon használom és patentűl működik, ezt csak azért írtam ide, mert elv. win 8-ra lett készítve a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!