Lezárt DVD-RW törlése és újraírása?
Burn4Free-vel próbáltam kiírni filmet, be volt jelölve egy pipa (Lemez lezárása) és mikor már elkezdte írni észrevettem hogy valamit kifelejtettem ezért megszakítottam az írást. Most használhatatlan lett a DVD-RW-m.
- Ha megnyitom sajátgépben a cserélhető adathordozós eszközöknél: ,, A Windows nem tudja formázni az ilyen típusú lemezeket. Helyezzen be egy másik lemezt és próbálkozzon újra. "
+ ráadásul azt írja hogy 0 bájt szabad és 0 bájt foglalt
- A DVD író programjaim egyike sem tudta törölni a lemezt de felülírni se tudom a DVD-t (pl. Nero, Burn4Free, Ashampoo)
Ilyenkor a DVD-RW kuka? (kösz Burn4Free =S )
Az írást sosem szabad megszakítani, sok írószoftver ez is nem ad lehetőséget, hogy megszakítsd a programot írás közben. RW lemeznél tök mindegy, hogy be van jelölve e lezárás funkció attól még törölhetők, ha szabályosan lettek megírva. Hagyni kellett volna hogy végigírja, majd törölni és újraírni a lemezt a hiányzó adatokkal.
Elég valószínű, hogy a lemez kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!