Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 telepítése?

Windows 7 telepítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy win 7 telepítő iso file om 2.23 gb.

Torrent oldalrol szedtem le. Windows 7 Ultimate.

Usb re valahogy rárakom hogy boot- olható legyen.

Utána hogy telepítsem? Ha kér KEY-t azt át lehet ugrani? És ha telepítettem hogy tudom aktiválni ha aktiválni kell? Windows loadert ir a gugli de inkább itt kérdezném... Egy vinyon van C meg D meghajtó.. lehet hogy csak a C-t formázza le? Magyarul kellene a win 7 ultimate telepítése a-z ig!

Köszönöm szépen előre is a válaszokat :)

2014. febr. 5. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel torrentről szedted le, ezért (elvileg) valahol lennie kell mellette egy kulcsnak, vagy pedig integrálva van bele egy önpatchelő, ilyenkor át kell ugrani a kulcsmegadást (nekem az utóbbi van :D) nézd meg a torrent leírásánál, hogy működik. Leformázhatod vele mindkettőt is, de telepítésnél elég csak az egyiket (amelyikre rakod a wint) a másikat már kész rendszerrel is formázhatod. Egyébként nem gáz a telepítés teljesen felhasználó barát...szerintem. Ezt az usb-s bootolást nem tudom, hogy kell megcsinálni, én mindig is az oldschool CD/DVD telepítést kedveltem.
2014. febr. 5. 22:24
 2/9 anonim válasza:
nem fog kérni keyt, hanem ha majd feltelepítetted akkor simán beírod a googleba hogy windows 7 loader download és egyből ki fog adni egy csomót, de neked ajánlok egyet, a nevében benne van hogy 'daz' én mióta windows 7-es vagyok azt használom :) semmit nem kell ott se csinálni, csak újraindítja a gépet és aktiválva is van. ennyi az egész.
2014. febr. 5. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:

USB-s telepítéshez: [link]

Hogy kér-e serialt, az attól függ, a készítő hogyan csinálta. Jó eséllyel automata lesz, semmit nem kel csinálnod.

Amúgy nagyon egyszerű a telepítés, olvass utána gugliban, tkp. csak a tovább gombot kell nyomogatnod.

Formázás: elegendő a C-t formáznod és arra telepítened, de onnan minden adat el fog veszni! A D-re ez nincs hatással. (Persze ha akarod, formázhatod azt is, de akkor ments le minden fontos fájlt pendrive-ra, vagy másik vinyóra. De utólag is elvégezheted, miután a C-re már felment a Win7.)

2014. febr. 5. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
2014. febr. 5. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
nagggggyon szépen köszónöm a válaszokat! nem hittem volna hogy ilyen hamar kapok 4 et is :) respect! és a DAZ féle loadert gondoltam én is csak az van hogy kéri majd az alaplapot. vagyis kettő féle modot kell beállitani mindkettő alaplap vagy az egyik alap lap a másik az cd meghajtó? am a D re akarom a Cn lévő dolgokat másolni egyenlőre xpm van de holnap remélem már win 7 em :) és huzzam ki a net kábelt telepít€snél vagy hagyhatom?
2014. febr. 5. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
2014. febr. 5. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudna nekem linkelni valaki egy loadert ami a legujabb és a legjobb? sokat találtam és sok verziot de olyat keresek amit ti használtok és biztosan működik és le irnátok hogy kell normálisan használni? mikre nyomjak stb.. köszónöm szépen!!
2014. febr. 5. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2014. febr. 5. 23:28
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! és kell valamit állitanom vagy csak mennyek az install ra?
2014. febr. 5. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!