Mennyire lassítja egy 6 éves, gyenge gépet az ha a klasszikus xp kinézetet visszaváltom a kék kinézetre?
Figyelt kérdés
256Mb RAM
1.80GHz CPU
Így is lassú egy kicsit.
2009. dec. 6. 19:20
1/7 anonim 

válasza:

Nem szabad neki lassitani, valami más lehet a gond. Vagy sok a fotód, videók, filmek, vagy sok a mindenféle netes szemét. Nézd meg: Rendszergazdai fiók, Minden program, Kellékek, Rendszereszközök, Lemezkarbantartó. Ezzel töröld le a felesleges fájlokat.
2/7 anonim 

válasza:

Töltsd le a Ccleanert és futtasd le.
3/7 A kérdező kommentje:
A CCleaner-t régebben próbáltam, nem jött be. Mellesleg 1 hete lett újratéve az xp. A vírus kizárva.
2009. dec. 6. 19:38
4/7 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok: ez egy teljesen új és modern Ccleaner, az én gépem sem mai "csirke" (öt éves), sokat gyorsított rajta.
5/7 anonim 

válasza:

a klasszikus kinézet és a kék/szürke/olajzöld között nincs semmi különbség csak más a szinük meg az egyik szögletes a másik kerek. ígyis-úgyis be kell töltenie valamelyik témafájlt és az nem hiszem hiszem hogy lassítaná hogy most nem a szürkét töltetem vele be hanem a kéket :)
6/7 anonim 

válasza:

Na, nekünk 2000-es évjáratú a gépünk, megjegyzem, nem sokat lassít a kék kinézet, nyugodtan bekapcsolhatod, sztem nem lesz még lassabb. (Vagy ha mégis, akkor visszaállítod klasszikusra...)
7/7 anonim 

válasza:

Na azért ne vigyük el az erdőbe. Minden ami nem a klasszikus windows téma megfogja egy kicsit. Magával a géppel nincsen egyébként probléma, ha ragaszkodsz a színes témák, skinek használatához (meg úgy egyébként is hasznos lenne), akkor vegyél bele pár ezer forintért egy 512 megás ram modult és a Windows Xp egyszeriben olyan lesz, mintha egy Trabantból átülnél egy Opelba mondjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!