Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a Dead...

Miért van az, hogy a Dead Island nevezetű játék egyszer gyorsan egyszer lassan tölt be?

Figyelt kérdés
4 szer tettem ujra kb a gépet és mindig máshonan szedtem le a Dead Islandot de most már 10 edik verziót probálom crack minden mást updatékat de a betöltése lassú de régebben jol ment betöltött gyorsan de nem értem miért van ez minden frisitve van mondjuk a driver az nincsen azt mondták ne fristsem mert akkor fog laggolni a játék szószerint mert ha nincs firistve akkor tényleg nem laggol :) nem értem :D szóval miért laggol probáljam meg frisiteni a drivert és ha ugy megy akkor más játékok meg nem vagy hogy nem értem vadonatujj a gép 2 hónapos 4 szer volt szervizelve :D és még szerintem mindig gond van vele :D.

2014. febr. 3. 18:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!