Lehet olyan egeret kapni ami bluetoothon működik és nem kell hozzá semmi usb-s cucc?
Figyelt kérdés
tehát van a laptopomba beépített bluetooth és arra rácsatlakozik az egér és így működik és ha van ilyen tudnátok olcsó fajta egeret linkelni nem nagy szükség van rá csak néha néha használnám2014. febr. 2. 22:46
1/6 anonim válasza:
Biztos van, de minden indítás után billentyűzettel p*csölni, a tálcaikonokon végigtabolni stb., amíg nem párosítod? Szerintem bőven nem éri meg a macerát.
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem ezt nem kell megcsinálni, abból gondolom mert volt 2 éve kb egy sony ericsson w910i telefonom, abba volt ilyen funkció hogy egérként használható, meg ilyen multimédiás dolgok, és emlékszek hogy újra indult a laptop és utána is tudtam használni párosítás nélkül, nem léptem ki ugye a telefonból, akkor gondolom nem kell egérnél se megcsinálni, de ez csak saját vélemény
2014. febr. 2. 23:30
3/6 coopper válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
már írtam be annyit tudtam csak meg hogy bluetooth meg eddig tart az elem élettartama stb stb frekvencia ebből nem tudtam meg annyi biztos hogy nincs mellette usb-s cucc
2014. febr. 3. 11:56
5/6 coopper válasza:
Szia.
Elvileg nincs hozzájuk USB-s kütyű :
Itt az első sor az rádiós usb kütyüs egereké :
Ha a második sorban rákattintasz az első egérnél az "i" kockára , megkapod az egérről az infőkat : [link]
Itt azt irják utolsó 3 sor :
"fekete Figyelem: - Bluetooth adapter nem tartozék - Amennyiben nem rendelkezik Bluetooth képes számítógéppel/notebookkal, egy USB-s Bluetooth adapterre van szüksége a használathoz"
Nekem ebből az jön le nem kell hozzá USB-s kütyü, ha a gépedben van bluetooth.
Sok sikert.
Üdv.
6/6 A kérdező kommentje:
rendben nagyon szépen köszönöm a választ !
2014. febr. 3. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!