Kaptam egy új számítógépet és volt a nagy dobozba ilyen karika lemez olvasó hol tudok ilyen karika lemezt venni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 15:43
11/15 anonim válasza:
Ezt a Szkítiában tudod megvásárolni vagy írj a Jobbiknak, biztos tartanak karikás lemezt a karikás ostor mellett :D.
12/15 anonim válasza:
hagyjátok már, látszik, hogy nem ér hozzá
szerintem egy mini cd-re gondolt
ugye ilyenre gondoltál: [link]
13/15 anonim válasza:
Már vagy hatodszorra olvasom a kérdést...
"volt a nagy dobozba ilyen karika lemez olvasó"
"hol tudok ilyen karika lemezt venni"
Szerintem nem alaplapi cd-t, nem mini cd-t, meg úgy ámblokk nem cd-t találhatott benne, hanem "olvasót". Bár nem tudom, honnan vágja le, hogy az eszköz egy "olvasó", ha maga a cd definiálása is nehéz ügy :)
Lemezt pedig számtech boltokban, piacokon (óvatosan), irodaszerboltban, nagyobb áruházakban (tecsó, ósan, spár) és ilyen helyeken kaphatsz.
14/15 anonim válasza:
a számítógéphez általában a telepítő lemezt szokásos tartozékként , adat kábelokat és esetleg flopy lemezt csomagolnak. nos mind a kettő lemez kör alakú (karika )de ugyanezekből nemkell többet vásárolnod mert ezek a csomagban lévő programok feltelepítéséhez kellenek -gondolom hogy ilyem " szakértelemmel" szólni fogol egy HOZZÁ ÉRTŐ szakembernek . egyébként én személyesen nemtudok szögletes lemezről csak kör alakúról (karika) amit az előző hozzászólásokból itélve mindenki viccelődésnek vett. a vásárlás hellyén és nagyobb áruházakban mát lehet kész CD (zenei) vagy DVD (filmek )lemezt vásárolni , de akkor még a számító gépedhez kell vásárolni egy DVD író-olvasót hogy letudd játszani a lemezeket - esetleg későbbiek folyamán írni is tudjál.
15/15 anonim válasza:
legalább válaszolna a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!