Hogyan osszam el a HDD-t (merevlemezt)?
mekkora a teljes merevlemez?
amúgy c-nek elég 70 giga is(ha xp-t használsz, akkor 50 is, de azt azonnal felejtsd el)
nyugodtan válaszolhatsz itt is, hisz lehet, hogy valaki más hamarabb válaszol, vagy csak aztán olyan szempontot is mond, amire én nem gondolok
tehát én úgy szoktam ajánlani az egyterrás merevlemezeknél, hogy
C: 100 giga a rendszernek, és alapvető programok(nem játék)
D: ha sokat játszol, akkor a következő partíció 400-450 giga lehet(vagy ahogy gondolod, és ide csak a feltelepített játékokat teszed,
E: a maradékra meg mehetnek az isok filmek adatok stb
rendben köszi.
jo már ide válaszolok :D csak az a baj most tudod szervizbe volt amit irtam amikor visszajött müködött minden nleszedtem ugy 2 nap allat d re mindent és belasultak a játékok lehet ettöl van mert nekem csak ez a bajom a gépem már töbszöri szervizeléásbe volt igy már untam hála jo lett de most lagol minen minecraft is :S ugrál az fps letöröltem a dolgokat máma szabaditottam ugy 250 Gb de nem sok változás minecraftba fps az 10-200 fp között ugrál már megint kezdek ideges lenni :S 1 hónapja bajlodunk a géppel -.- :S ujra akarom rakni :S és csak 1-2 játékot szedek le :S
A gép itt van :
ASUS/GIGABYTE X8 CORE HD PC 8X3500MHZ
AMD FX8320 BLACK EDITION
+ 22" LED MONITOR.
Socket AM3+ 64BIT, support X4 X6 X8 CPU ,PCI-E
8192MB DDR3 RAM
1000GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE GTX650 2048MB DDR5 VGA/DVI/HDMI DX11
8 CH HD audió
10/100/1000 Lan , 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
2 hónapos a gép összesen szóval nem nagyon lehet az régi :D vadonatujjon vettűk első sok probléma volt vele :(
itt a lista :S ha van kedved olvasni :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!