Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan osszam el a HDD-t...

Hogyan osszam el a HDD-t (merevlemezt)?

Figyelt kérdés
Nem tudom mitöl lehet de 2 nap alatt tele raktam a D-t ugy 400-500 Gb játékkal ncorol szedtem gyorsan lejött de az a baj hogy belasultak a játékok (lehet ettöl) vagy nemtudom mert szervizelésbe volt és most hála nem lasult ujra akarom rakni hátha seikrül megint kijavitani ezt a hibát és pontosan mennyit rakjak a c re és mennyit a d re? hogy osszam el? :S

2014. febr. 2. 15:52
 1/6 lindmayer ***** válasza:

mekkora a teljes merevlemez?

amúgy c-nek elég 70 giga is(ha xp-t használsz, akkor 50 is, de azt azonnal felejtsd el)

2014. febr. 2. 16:17
 2/6 lindmayer ***** válasza:

nyugodtan válaszolhatsz itt is, hisz lehet, hogy valaki más hamarabb válaszol, vagy csak aztán olyan szempontot is mond, amire én nem gondolok

tehát én úgy szoktam ajánlani az egyterrás merevlemezeknél, hogy

C: 100 giga a rendszernek, és alapvető programok(nem játék)

D: ha sokat játszol, akkor a következő partíció 400-450 giga lehet(vagy ahogy gondolod, és ide csak a feltelepített játékokat teszed,

E: a maradékra meg mehetnek az isok filmek adatok stb

2014. febr. 2. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:

rendben köszi.

jo már ide válaszolok :D csak az a baj most tudod szervizbe volt amit irtam amikor visszajött müködött minden nleszedtem ugy 2 nap allat d re mindent és belasultak a játékok lehet ettöl van mert nekem csak ez a bajom a gépem már töbszöri szervizeléásbe volt igy már untam hála jo lett de most lagol minen minecraft is :S ugrál az fps letöröltem a dolgokat máma szabaditottam ugy 250 Gb de nem sok változás minecraftba fps az 10-200 fp között ugrál már megint kezdek ideges lenni :S 1 hónapja bajlodunk a géppel -.- :S ujra akarom rakni :S és csak 1-2 játékot szedek le :S

2014. febr. 2. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:

A gép itt van :

ASUS/GIGABYTE X8 CORE HD PC 8X3500MHZ

AMD FX8320 BLACK EDITION

+ 22" LED MONITOR.

Socket AM3+ 64BIT, support X4 X6 X8 CPU ,PCI-E

8192MB DDR3 RAM

1000GB SATA HDD

22X dual layer DVD író

NVIDIA GEFORCE GTX650 2048MB DDR5 VGA/DVI/HDMI DX11

8 CH HD audió

10/100/1000 Lan , 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio

2014. febr. 2. 16:38
 5/6 lindmayer ***** válasza:
ha régen lett telepítve, akkor a sok apró progi meg progitöredék(program törlésekkor sajnos nem töröl le minden utalást meg miegymást a gépről) meg a többi ilyesmi nagyon belassíthatja a gépet
2014. febr. 2. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:

2 hónapos a gép összesen szóval nem nagyon lehet az régi :D vadonatujjon vettűk első sok probléma volt vele :(

itt a lista :S ha van kedved olvasni :S

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2014. febr. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!