Szerintetek érdemes e megvennem ezt a "gamer" (tudom hogy nem szuper) konfigot? Fejlesztehető-e és mennyire? Többi lent!
Szó szerint a gépem megadja magát szerintem 1-2 hónapon belül mert régi és mivel tudom ,hogy nem fejleszthető szükségem lenne egy alapra, de mindenestül.(ház, táp stb)
Egér monitor bill. persze nem
Összerakott gép egy oldarról 80e. ért.(max keretem)havi szinten 100k-t megspórolok ,de feltétlen szükséges még a hóbnapban a gép!)
Mindenképpen kell egy komplett gép és tisztában vagyok annyival hogy bizonyos részeiből van ilyen ár kategóriában jobb de a lényeg az hogy kell egy gép kompletten és hogy fejleszthető legyen!Nem jelenleg kijött játékokra kell hanem közepes gépigényű mmorpg-k, stratégiai stb. gémekre kell csak!Persze Hd. filmeket is bírja.Nem értek kiejezetten a gépekhez és kérlek ne savazzatok!:D :)
Itt van a gép:
AMD FM2 HD QUAD CORE GAMER X4 4X3200Mhz
X4 740 4MB cache socket FM2
4096MB DDR3 RAM
500 GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
Radeon HD5450 1024MB HM DVI/HDMI
8 CH HD audió
10/100/1000 Lan,
6DB USB 2.0 + USB 3.0, 2db elõlapi USB + audio
12 cm kék ledes ventillátor az előlapon T2
Köszi előre is!Bocsi kicsit hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!