Hogy kell a feltöltött torrentet seedelni?
Figyelt kérdés
Beloadra feltöltöttem egy filmet, és írja hogy seedeljem. Próbáltam már de nem megy. Segítenétek? Fontos.2014. febr. 1. 21:14
1/7 anonim válasza:
Filmet beteszed a torrent kliensbe megadott letöltés mappába, aztán letöltöd a torrent fájlt, a kliens elvégzi az ellenőrzést és seedbe állítja.
2/7 anonim válasza:
Mármint hogy érted?!?! Tisztában vagy a "Seed" fogalmával?!
Google.com
Elkezdessz letölteni Egy torrent filet te esetedben amit feltoltottél beloadra majd amikor letoltotte akkor hagyd ugy ameddig csak tudod. Ne kapcsold ki a torrentet sem a gepet.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak letöltésbe jön és nem csinál semmit.
2014. febr. 1. 22:28
4/7 anonim válasza:
Magától nem is fog semmit se csinálni. Tedd a filmet abba a mappába, amelyikbe a torrenttel szoktál letölteni, utána nyisd meg a letöltött torrent fájlt!
5/7 A kérdező kommentje:
az normális, hogy nincsen feltöltési sebessége? am most már seedbe van
2014. febr. 2. 12:16
6/7 A kérdező kommentje:
mindegy most már tölti :)
köszi :) már értem, hogy kell :)
2014. febr. 2. 15:47
7/7 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült. Feltöltés csak akkor van, ha van letöltő. Most még csak egyedül seed-eled, mert csak nálad van meg a film, de utána már beszáll a többi letöltő is. Pár napig hagyd is bekapcsolva a gépet (ha van erre lehetőséged), hogy minél több emberhez eljusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!