Dittis kérdése:
Mik lehetnek ezek az ikonok?
Figyelt kérdés
telefonomról a képeket a gépre akartam feltölteni,az USB jó!olyan ábrát mutat dosszié és rajta kis nyil!Ezeket nem tudom megnyitni,azt irja ha rákattintok fájl nem található!!Mi ez?A telefonomon a fájlkezelőt megnyitva ás lefelé görgetve papirlap forma jobb alsó sarok behajtva!és ez mit jelent?Eddig nem volt ilyen! azóta van miota nem sikerül,biztos van összefüggés,?2014. jan. 31. 14:58
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__53..
ennek mi értelme volt?
2/3 A kérdező kommentje:
nem szándékos volt hogy kétszer irtam,csak a gép lefagyott és ujra inditottam,de akkor nem jelezte hogy már sikerült a kérdésemet kiirnom,igy újra irtam!Bocs!!
2014. jan. 31. 15:14
3/3 anonim válasza:
"olyan ábrát mutat dosszié és rajta kis nyil"
Csak parancsikont másoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!