Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tumblr-omról?

Mi a véleményetek a tumblr-omról?

Figyelt kérdés

Szívesen meghallgatok pár építő kritikát, de akik ócsárolni akarják, ne tegyék, vagy legalább kulturált formában. Köszönöm. :) 16/L.

[link]

2014. jan. 31. 13:20
1 2
 1/13 kovacspeterpeet ***** válasza:
Szép képek grat, de a mozgó képek lassítják az oldalt így zavaró annak akadozása.
2014. jan. 31. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Ennyek őszintén mi az értelme?

Eddig nem tudtam mi ez meg sem néztem soha annyira nem érdekelt mert azt hittem olyan értelmetlenség mint az ask meg ilyenek.

Most csak azért néztem meg mert lány vagy :D

2014. jan. 31. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Tényleg semmi értelme. Főleg hogy csak link alapján találsz rá. Véleményem az, hogy semmi nagy durranás csak egy darab a több 100 millió ilyen oldalról semmi olyan nincsen benne ami jobban lekötne. Csak be b*sztál néhány képet ami tetszett..
2014. jan. 31. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Nincs az oldalnak semmi értelme (legalább is így férfi szemmel). Az erőforrásokat is zabálja. Viszont ez a vörös hajú lány tetszik. :D
2014. jan. 31. 14:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. c: Igen a mozgóképes hátránnyal tisztában vagyok, de továbbra is posztolom őket. Ahhoz pedig hogy "bebasztam pár képet ami tetszett" annyit fűznék, hogy igen, tudtam hogy jönni fognak ilyenek. Sajnos én nem alkotok nagy dolgokat amiknek tudnék csinálni egy egész oldalt. Egy szép nap majd talán, de addig olyan dolgokat osztok meg amiket szeretek, amik engem jellemeznek. Persze, tudtam én hogy ismeretlenek nem is mondhatnának mást, de gondoltam, valaki hátha tud még tippeket adni. Legalább normálisan fogalmaztátok meg (többnyire) és ezt köszönöm. c: A vörös hajú lány pedig én volnék. c:
2014. jan. 31. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát ha az te vagy akkor érdemes volt megnézni :D

Inkább csak te legyél a képeken akkor best of lenne nekem és likeolnám mindig ha azon a tubus valamin lehet ilyet.

2014. jan. 31. 18:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha tudnám ki vagy talán többet érne amit írsz. Névtelenül üres szavak. :)
2014. jan. 31. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Hát gratulálok. "Sajnos én nem alkotok nagy dolgokat amiknek tudnék csinálni egy egész oldalt." "de addig olyan dolgokat osztok meg amiket szeretek, amik engem jellemeznek." Magyarul csak beb *sztál egy pár képet. Amúgy ezzel a flegma kemény jellemeddel nem sokat fogsz alkotni a kis világodban :). Csak egy kis hülye p *csa vagy aki forog a saját abszurd világában és közbe meg nézi az animeket orrba szájba. Ha meg nem tudsz felmutatni olyan dolgot ami érdekes is mi a f *szomért csinálsz egy ilyen oldalt? Szerintem mindenki le sz *rja hogy te is csak egy flegmah buta kislány vagy :). Ha meg annyira nem bírod a kritikát, akkor ne is csinálj ilyet mert kritika ebbe benne van, és eléggé mutatja mennyire egy jellemtelen alak vagy sőt ha már itt tartunk az "oldalad" még esztétikailag se felel meg egy ilyen oldalnak. ARra meg nehéz lehetett rá jönni hogy egy szabad fórumon ismeretlenek fognak válaszolni. De b *szott hülye vagy :'D Építő kritikát meg nem fogsz kapni, mert nem tudod fogadni, és nem is lehetne rá kritikát mondani mert kritikán aluli. Először is tanuld azt meg hogy egy ilyen oldalt ami nyílt részben nem magadnak hanem a közönségnek csinálod szóval nem elég ha csak neked tetszik, és egy nagy kalap sz*r lesz ha annyira flegma vagy hogy 10 emberből 9 azt mondja kuka, de te kiálsz mellette. Tudod ezért van ennyi ilyen hasonló szenny oldal 0 nézettséggel. Szerinted ha a facebook csak az atyának tetszene ki használná szívesen? :) Ha meg annyira nem érdekel más véleménye csináld privátban és ne tedd fel a netre csak mentsd le a gépedre. Szerintem töröld az egészet. Vagy hagyhatod legalább tovább gyarapítod az ilyen haszontalan oldalaknak a számát mert kb. 100 ból 95 ilyen és ilyen senkik csinálják mind te. Majd gondolkozz el azon hogy minek csináltad az oldalt magadnak hogy nézegesd az általad említett semmit elért életedet képekben amik a jellemedet mutatják :'D uram isten. Vagy hogy mások nézegessék? Tessék neked "építő jellegű kritika"
2014. febr. 1. 01:19
 9/13 anonim válasza:
miért van az, hogy az összes tumblrös kérdésnél ( a mi a véleményetek a tumblr-ömöről? )csak a te tumblrödet lehet olvasni:DDDdd
2014. febr. 2. 17:49
 10/13 anonim válasza:
8-asnak nagyon fájhat az élet :'D
2014. febr. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!