Szerintetek ez jó gép? És milyen játékok mennének rajta?
Figyelt kérdés
Intel core i3-4330 3,5GHz 4.gen
4gb DDR3
1TB 7200rpm merevlemez
Nvidia geforce gt 630 2GB grafika
500W tápegység
2014. jan. 30. 20:24
1/15 anonim válasza:
Előre összerakott gépet soha,főleg nem imperium-ról....
2/15 anonim válasza:
Mert erről van szó nem? [link]
3/15 A kérdező kommentje:
igen
2014. jan. 30. 20:37
4/15 anonim válasza:
Inkább összerakunk mi egy gépet,csak mondjál egy felső határt :)
5/15 A kérdező kommentje:
az imperium pc miért nem jó?
2014. jan. 30. 20:58
6/15 anonim válasza:
mert előre össze rakott gép átverés legalább is megszívód vele mert se teljesítménybe nem tudja azt amit te elvárnál se az élettartama vettem én is összerakottat 300ezerért mondanom se kell 1 éves és néha be se tudom kapcsolni pedig akkor még jó ötletnek tűnt....
7/15 anonim válasza:
1. Abból az összegből ugyanazt olcsóbban meg lehet oldani.
2. Direkt a hozzá nem értőknek készült (intel és nvidia páros húú de fasza,pakoljuk tele rammal stb...)
3.Nagyon aránytalan.
4.Gagyi táppal adják.
8/15 anonim válasza:
Nézd meg a 700 ezer forintos gépet, én 500 ezerért jobb videokártyával vettem (mert ugye gamer pc), ők mire büszkék van benne 32 gb ram, blu-ray és tele van pakolva vinyóval és ssd-vel.Szerinted játéknál melyik a fontosabb?
9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
és azt a gépet hol vetted?
2014. jan. 31. 08:13
10/15 anonim válasza:
Én raktam magamnak össze,igazából nem egy helyről vettem az egészet.De ajánlom az ipon.hu-t, mondj egy árat szívesen összerakom neked,még össze is rakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!