Hogyan kell használni a pendrive-ot?
Tudom, hogy ez egy eléggé bárgyú kérdés, de szörnyen laikus vagyok. Oké, azt még megtalálom, h berakom a gépbe, és bejön egy ablak, és kiír ilyeneket, h "képek és videók importálása", meg ilyesmik...
Hogyan kell képeket és dokumentumokat rakni rá?
Programokat (pl. Gimp) rá lehet tenni?
Hogy tudom megnézi, mi van a pendrive-on?
Hogy tudom átrakni a másik gépre?
Kérlek, nézzétek el a laikusságom és a fogalmazást.
-Dokumentumok felmásolásához megnyitod a Sajátgépet, azon belül megkeresed a Pendriveot, mennyitod, és egyszerűen bemásolod, vagy behúzod a tartalmat.
- Programokat, Gimpet rá tudod másolni, mondjuk a telepítőjét, de ha nem egy portable (hordozható) program, akkor nem tudod onnan futtatni.
-Az első pontban leírtak szerint tudod megnézni, mi van rajta.
- Másolás után kiveszed a pendrivot, beteszed a másik gép USB portjába, megkeresed a Sajátgépen belül, és átmásolod a fájlokat, ahova szeretnéd.
"Programokat (pl. Gimp) rá lehet tenni?"
Ha a telepítésre gondolsz, nem, viszont portable (hordozható) programokat futtathatsz róla.
Különösképpen semmi extra, úgy működik mintha egy külön merevlemez lenne. Intézőben (fájlkezelőben pl. totalcommander) megjelenik egy meghajtó betüjel.
A különbség csak annyi (egyszerüen fogalmazva), hogy míg a merevlemez leválasztásához ki kell kapcsolni a gépet, ezt kihúzhatod, leválasztás nélkül. ilyenkor eltünik a betüjel.
Bedugod a másik gépbe, az is ad neki betüjelet és ugyan úgy használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!