Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem engedi a java alkalmazást...

Nem engedi a java alkalmazást a letöltés után hogy megnyissam miért?

Figyelt kérdés
Az a probléma hogy letöltéseknél megvan meg minden de amikor rá kattintok akkor azt irja ki hogy. 16 bites MS-DOS alrendszer és ilyesmiket ír abalkot amibe nem tudom miért segítsetek

2014. jan. 29. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
nem az Op. rendszerednek megfelelő Java alkalmazást töltötted le, ill. akarod telepíteni!
2014. jan. 29. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

innen töltsd le:

[link]

Java telepítésének a feltétele: a telepítő rendszergazdai jogosultsága a Windows számítógépen.

2014. jan. 29. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen sérült a fájlod. Töltsd le másik böngészővel/download managerrel.
2014. jan. 30. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Elegem van az egész szarságból nem bírom letölteni eszt a szar javát és nem értem miért annyi oldalrrol próbáltam már letölteni segítsetek már de ne ijen számítógépes szakszavakkal hanem úgy hogy én is megértsem
2014. febr. 5. 17:06
 5/8 szonata ***** válasza:
Légy türelmes, majd érkezik olyan válasz, mely segíteni fog a te nyelveden is.Nekem is volt ilyen problémám és itt segítettek, de én sajnos nem tudom megfogalmazni jól, ezért nem is próbálkozom vele, mert több kárt okozok vele, mint hasznot.
2014. febr. 6. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:

ezen a weboldalon,

[link]

Klikk! a vörös, Agree and Start Free Download gombra

azzal, hogy ráklikkelsz, egyben elfogadtad a licencfeltételeket [link]

... ekkor megkezdődik a letöltés és telepítés folyamata.

ami részletezve a következő:

[link]

[link]

FONTOS! csak Rendszergazdai felhasználói joggal, (Rendszergazdai fiókba bejelentkezve) tudod telepíteni, Korlátozott felhasználói fiókból NEM!

2014. febr. 7. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:

.... és egy csak 899 KB méretű telepítőfájlhoz, nem szükséges letöltésvezérlőt használni, csak egyszerűen töltsd le, a megadott linkre kattintva,

[link]

megadod a helyet, hogy hova töltse, és már indul is a letöltés...

aztán következhet a képeken ábrázolt módon, a telepítés!

AMI FONTOS! a Tűzfalat és a Víruskereső alkalmazásokat a letöltés és telepítés megkezdése ELŐTT! ideiglenesen tiltsd le! Ha feltelepült, AZONNAL ENGEDÉLYEZD újra!!!

(ha így sem megy... kérd meg egy hozzáértő ismerősöd segítségét, ha nincs.... szám.tech. szaküzletekben, szervizekben pillanatok alatt felrakják!)

2014. febr. 7. 11:21
 8/8 A kérdező kommentje:
de nem tom mi a jelszó a renszergazdai fiókomhoz hogyan lehet megtudni ?
2014. febr. 7. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!