Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Netbook. Újra kéne...

Van egy Netbook. Újra kéne tenni a rendszert, de nincs DVD olvasó, sem pendrive. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, a merevlemezről tenném újra, de csak a C partíció van, így lérte kellene hozni egy másikat. Csakhogy a partícionáló programot nem tudom feltenni mert a rendszergazda jelszavát kéri minden telepítés előtt. Így nem tudom installálni. Lévén használtam vásárolt laptop.

A jelszó lenyomozása nem lehetséges.

Mit tehetnék még?

2014. jan. 28. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Külső USB-s CD -ről telepítesz.
2014. jan. 28. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
ha járt hozzá oem windows, akkor azt vissza tudod állítani a gyári recovery partíció segítségével. megnézed milyen hotkey-el jön elő a te gépeden aztán next next next és kész.
2014. jan. 28. 12:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Járt hozzá gyári OS. Csak ez nem magyar nyelvű. Ezért is kellene újratenni.
2014. jan. 28. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Az ereeti angol os windows-ok esetében sokkal stabilabb és jobb, mint a más nyelvre fordítottak.
2014. jan. 28. 13:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy angol. Holland!
2014. jan. 28. 13:07
 6/11 anonim ***** válasza:

És nrm tudsz kölcsönkérni egy pendrive-ot?

Akkor vidd el egy szervizbe.

2014. jan. 28. 13:10
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

Szívás, mert ha nincs se pen drive-od de külső DVD olvasód vagy külső vinyód, akkor nem fogod tudni újra telepíteni. De ha csak az idegen nyelvű Windows a gond, az lehet magyarítani.

Windows 8 bármilyen változatához lehet más nyelvi csomagot telepíteni. Windows 7 és Vista esetében hivatalosan csak az Ultimate/Enterprise változataihoz, más változathoz segédprogira lesz szükséged a nyelvváltáshoz: [link]

2014. jan. 28. 13:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Na, tudtam egy 4 gb-os pendrive-ot szerezni. Elég a 4 gb?
2014. jan. 28. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

elég.

rufus -ra is szükséged lesz.

2014. jan. 28. 13:29
 10/11 P.O.C. ***** válasza:

Elég, még a 64-bitesnek is. Bár netbook -okra nem nagyon érdemes csak 32-bites felrakni.

Eredeti MSDN -es iso -t ezzel érdemes felrakni a pen drivera:

[link]

Taknyolt, megpiszkált iso -t meg ezzel:

[link]

Amúgy találtam neked leírást arról is hogy telepítheted fel a Windows -t a gép saját merevlemez partíciójáról, íme: [link]

sok sikert!

2014. jan. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!