Zsozso960315 kérdése:
Hol lehet Laptopot venni havi reszletre?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnek venni, de nincs penzem ra.2014. jan. 27. 06:21
2/11 anonim válasza:
www.cetelem.hu
és ott írtja a boltokat ahol van cetelem támogatás.
3/11 anonim válasza:
ott az alján keress laptopos boltokat....
4/11 anonim válasza:
am ha nem a neten akarod venni, minden nagyobb boltban (media, tesco, cora, bestbyte, euronics stb) lehet részletre venni. Sajna leginkább kamatot is kell fizetni, de néha kifoghatod kamatmentes részletre is. De akár a tmobile től is lehet net mellé venni (ez kamatmentes). Ezeknél (kivéve a számtekbolt mert ott akármit megrendelnek neked) a választék korlátozott. Nah meg ugye ott van a sok sok netes bolt. :)
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) ment a zöld
2014. jan. 27. 07:53
7/11 anonim válasza:
Annyt javasolnék, hogy computerpremiumot kerüld. Rémes, hogy miket nem árulnak...
8/11 anonim válasza:
Computerimperium laptopjai jók, én csak az asztali szutykaikkal nem vagyok kibékülve.
9/11 anonim válasza:
A gariztatás kédz rémálom náluk. Már kétszer is megszívtem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!