Hirtelen lassulás az xp betöltésénél, ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, arról van szó, hogy kb két napja az xp betöltőcsík 4-5-6 helyett 30x fut végig, majd utána ugyanolyan gyors lesz mint előtte, tehát a rendszer nem akad vagy lassú, csak a csík meg végig jóval többször.
Megnéztem az induló programokat, a régi 3 bejegyzés maradt, és több ramot sem zabál, antivírust lefuttattam, semmi gond.
Ez mitől lehet? köszi
2009. dec. 4. 20:21
1/4 anonim válasza:
Ha régi a windóz (windóz alatt a 6 hónapnál öregebb, akkor már régi) újra kell telepíteni, felesleges sz*rakodni vele, én legalábbis ezt csinálom mindig, ha valami nagyobb baj van, újrarakom a francba... Ha nem régi akkor is! Esetleg a dokumentumokba amik vannak tempbe mappák kitörlöd, mert a rengeteg baromságát oda menti.
2/4 A kérdező kommentje:
A gép nem régebbi fél évesnél, és karban van tartva, ez nem lehet a gond.
2009. dec. 4. 20:26
3/4 Jenci válasza:
Vagy a vinyó döglődik vagy a ram vagy az XP.Telepítsd újra,aztán meglátjuk.Hidd el bőven ráfér egy 6 hónapos XP-nél.
4/4 anonim válasza:
Vinyóra tippelek. Fizikailag nem nyúltál hozzá, illetve más eszköz nem került mellé? Az XP behülyül boot-kor, ha neki nem tetsző (egyébként jó és működő) jumperelést észlel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!