Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek egy PC-t, egy...

Szerintetek egy PC-t, egy ps3-ast vagy egy xbox 360at éri meg venni?

Figyelt kérdés
Nyertem egy Samsung Galaxy tab3 10.1-t. Nem tudom, hogy a 3g-s változatot(mert még nem jött meg) vagy a simát így én a simával számolok ami kb 90ezret-ér. Mivel nekem nem hiszem, hogy szükségem lenne rá így eladom és vennék belőle egy konzolt vagy egy pc-t de nem tudom melyik érné meg jobban. Konznál ugye nem lenne gond az fps-sel de viszont már itt vannak az új gen. konzolok. És mivel én multizni is szeretnék rajta(bf4,ac4, gta V) így a játékok is drágák egy picit. De pc-nél meg az a baj, hogy 90k-ból nem lehetne egy olyat összerakni amin a bf4 menne mediumon élvezhetően. Lehet hogy inkább megkéne tartanom a tabletet? Kérlek segítsetek

2014. jan. 26. 12:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De nekem is elmagyarázhatná valaki, hogy egy konzolnál minek nézni az FPS számot????

Számomra hülyeség, én azért vettem konzolt hogy játszak vele nem azért hogy ''hhúúú most lement az fps-em 30-ra,,

De multizni is akkarsz? mert ha nem akkor az Xboxot RGH-ztasad ki

2014. jan. 29. 17:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Csak azért hoztam fel az fps dolgot mert, hogy konzolban az a jó, hogy minden játék jól fut. Ennyi. Ezt leszámítva lesza*** hogy mennyi az fps.

Amúgy meg az #1 kommentelőnek van igaza. Pc-t fogom választani csak arra még gyűjték, hogy jót tudjak venni!

És köszi még egyszer a segítségeket!!!!

2014. jan. 29. 17:45
 13/13 anonim válasza:
110 ért össze tudsz rakni simán egy olyan gépet ami visz mindent. Meg dgy Ncore kell neked és kész egyébként meg szerintem egyikse jó mivel a pc t fejleszteni kell a ps meg a játékokat zabálja... meg kijönnek az új kontrollerrk stb stb stb de én maradk a pc nél mert ahogy elnézegettem kb ps2. Kéne nekem ha konzol gamelni akarok és megérje nekem.
2014. nov. 4. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!