Honnan tudom meg h egy tablet mukodik e Stylus-al (tollal)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 09:41
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy mindegyiknél megoldható a lényeg, hogy milyen típusú az érintőkijelző. Ma már nem nagyon találkozni szerintem a rezisztív kijelzőkkel, ezek nyomásra érzékenyek és szinte bármivel lehet őket nyomkodni. A manapság jobban elterjedt kapacitív kijelzők modernebbek és érintés érzékenyek azaz az bőrünk elektromos vezetőképességét használják ki. Ezekhez is lehet kapni ceruzát, csak direkt kapacitív kijelzőhöz valót kell venni!
2/6 A kérdező kommentje:
Szoval akkor barmelyik megfelel mondjuk rajzolashoz ha beszerzek e hozza valo ceruzat?
2014. jan. 26. 09:52
3/6 anonim válasza:
Elvileg igen, ha van egy jó rajzoló alkalmazásod....ha erős proci van benne és viszonylag nagy a kijelző felbontása, akkor sztem a rajzolás élménye is jobb lehet. Legalábbis sztem egy 800x480-as kijelzőn, gyenge hardverrel nem lehet nagyon élvezetes a rajzolás...legalábbis ha részletesebb, finomabb vonalvezetésű rajzokra gondolsz.
Anno ezt látva mondjuk nagyot néztem:
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon beteg o.0...en mondjuk ilyen jo nem vagyok.En am egy kb 150 euros Asus,Acer vagy Galaxy tabra gondoltam.De sajna csak 7 inchesre van penzem,illetve per pillanat meg arra sem,de remelem ezek is megfelelnek majd.
2014. jan. 26. 10:14
5/6 anonim válasza:
Itt legalább látszik, hogy nyomja ujjal egy másik művész:
http://www.youtube.com/watch?v=lOOyL_2zE7g
150 euro nem sok valóban, de alap szinten elég lehet. Pár éve mi is vettünk ennyiért táblát, de akkor nagyon bénát kaptunk érte, de szerencsére ma már kevesebbért is határozottan jobbat adnak, szóval lehet, hogy elégedett leszel vele...
:)
6/6 A kérdező kommentje:
Hat igen,megkockaztatom enis.A leg rosszabb esetben lesz egy tabletem,vagy miutan megunom tovabbadom,de egy probat meger.:)
2014. jan. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!