Lehet Tabletról Windows 8.1-et bootolni?
Szeretnék egy Windows 8.1et felrakni a gépemre, tabletról. Lehetséges ez? Ha igen, esetleg van valami fontosabb tudnivaló/beállítás ezzel kapcsolatban?
A válaszokat előre is köszönöm.
((A kérdésre kérem a válaszokat, nem érdekelnek hozzáfűzések, hogy miért pont Tabletról stb... Jelenpillanat csak így tudnám megcsinálni. ))
Én arra gondolok, hogy tabletra felrakom a win8-at és arról próbálom felrakni a pc-mre.
A válaszodból erre nem találtam választ.
((A kérdésre kérem a válaszokat, nem érdekelnek hozzáfűzések, hogy miért pont Tabletról stb... Jelenpillanat csak így tudnám megcsinálni. ))
Túl nehéz értelmezni?
Utolsó vagyok.
Akkor ha van memoria kártya a tabletban akkor elvileg arra is megoldható a pendrive-os megoldás. De ezt mindenképpen pc-n kellene megcsinálni a boot-olható microsd kártyát. Mert tabon nem hiszem hogy van olyan szoftver amivel ez megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!