Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha hdmi kábellel csatlakoztato...

Ha hdmi kábellel csatlakoztatom a laptopomat a projektorhoz, akkor a hdmi kábelen keresztül átmegy a hang a projektorba, amihez nem tudok hangszórót csatlakoztatni. Valahogy nem lehet megoldani, hogy a hang a laptopon "maradjon"?

Figyelt kérdés
oprendsz: wp7

2014. jan. 25. 19:08
 1/2 Német_Tibor ***** válasza:
Próbáltad már? Mert szerintem a projektorban nincs hang, hanem a laptopból fog szólni alapból.
2014. jan. 25. 19:42
 2/2 skywalkertamas válasza:
Megoldható a kérdés. Sajnos régen volt efféle problémám, bár nálam fordított eset, TV-re küldtem képet csak hang nem akarózott menni. Nem vagyok informatikus, szóval csak az irányt tudom körül lőni. Bal alsó sarokban hangszóró ikon, jobb klikk, Hangok. Vagy vezérlőpult/Hang. Azon belül a lejátszás fül alatt lesznek felsorolva a hangeszközök. Ha jól emlékszem bedugott HDMI kábel alatt, a HDMI eszközön tudsz beállításokat eszközölni, és valahol ott kell keresgélni, vagy ha van külön audio vezérlő illesztőprogi, akkor azon belül is érdemes körülnézni. Remélem segített, ha nem kérdezz egy PC gurut, talán egy szakember pontos leírást tud adni...
2014. febr. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!