Adammaister kérdése:
Milyen operációs rendszert rakjak fel a gépemre eddig xp volt?
Figyelt kérdés
Változtatni szertnék 1Gb RAM-om van erre milyen op-t ajánlanátok?2014. jan. 24. 23:20
1/9 SylwerStone válasza:
XP-t
Talán a Win8 is elfut, de a 7-el ne próbálkozz
2/9 anonim válasza:
Maradjon az xp. Nekem is 1 gb ramom van xp professional-lel, egyszer föltettem a win7-et, elmegyeget, de az xp ezerszer gyorsabb rajta.
3/9 anonim válasza:
8-as meglassabb rajta mint a 7. Tapasztalat.
Ilyen gepre xp valo vagy linux..
5/9 Csxeba válasza:
Linuxokból olyat válassz, aminek az asztali környezete nem eszik sokat, pl Lubuntu-n az LXDE van, az ha jól tudom most a legkisebb memóriaigényű. Ha nem tetszik, esetleg az Xfce-t is megpróbálhatod (Xubuntu). De leggyorsabb szerintem a Debian stable LXDE felülettel.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a a laptopomra kérdeztem eztet de a gépen is ugyan ezek a rendszertulajdonságok vannak kicsivel erősebb de lassú néha le is fagy.
2014. jan. 25. 10:13
7/9 A kérdező kommentje:
Ha ezt letöltöm és rárakom a Pendrive-ra akkor a gáp inditásakor kifogja dobni hogy telepiteni akarom?
2014. jan. 25. 17:55
8/9 csacsi2 válasza:
Nem írja ki, nem fog elindulni a telepítő.
Boot -ra kell állítani a biosban.
"rárakom a Pendrive"
Ha rárakod pendrive-ra akkor nem fog bootolni. Bootolhatóvá kell tenni a pendrive-ot!
Wintoflash ha még a widows-ról beszélünk.
Ha linuxról akkor az ingyen letölthető, de az is bootolható kell legyen usb kulcsról.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom!
2014. jan. 25. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!