Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a fene baja a gépemnek?

Mi a fene baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
Hol csatlakoztatva az internet, hol pedig egy hálózati kábel nincs bedugva! Ez már kb. 1 órája megy. Segitsetek lécci! A szolgáltató állítgathatja a netet, vagy a gépem rossz?
2009. dec. 3. 11:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nemis tudok csatlakozni a nethez. :(((
2009. dec. 3. 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez már nem az első eset! :(
2009. dec. 3. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ellenőrízni a net kábeled(mozgasd meg a csatlakozót, a kábelt és figyeld a csatlakozást!)Ha nem ez a gond akkor hívd a szolgáltatót!
2009. dec. 3. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Már annyiszor próbáltam kihúztam, bedugtam és úgy veszem észre,hogy nem a zsinór baja. Mindjárt kitépem a falból! Elmegy a net, aztán magától visszajön, és így tovább és így tovább! Ha nem piszkálom, akkor jön vissza magától! De mindjárt sírok, olyan rossz!!! És tud valamit mondani a szolgáltató ilyen problémára?
2009. dec. 3. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem pont ugyan ilyen folyamanttal halt meg a háló kártyám! Szerintem szerezz be egy újat, mert az lesz a baja (5-6000 ft)
2009. dec. 3. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Upc-s vagy,mert akkor a szolgáltató,egy pár napja nekem is vacakol...lehet hogy karban tartanak...
2009. dec. 3. 17:46
 7/7 anonim válasza:
de ha nincs interneted akkor hogy a f@szba irtad ki a kérdést?-.-
2010. jan. 15. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!