Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 64 bites Windows 8 telepítése...

64 bites Windows 8 telepítése 32 bites Windows 7-re?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges 64 bites Windows 8-at telepíteni 32 bites Windows 7-re, de anélkül, hogy a meglévő programokat kitörölje?
2014. jan. 19. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Előzőhöz én is hozzászólnék:

"IGEN lehet rátelepíteni"

- Nem lehet rátelepíteni. Újra kell kezdeni nulláról!

"IGEN a programok (NAGY RÉSZE) megmarad, viszont soknál kell egy kis javítás, vagy újratelepítés hogy újra fusson, de valamelyiken meg sem fog látszani."

- Ez nem így van! A programok megmaradnak esetleg egy windows old mappában de azokat onnan nem fogod tudni használni, mert újra kell telepíteni őket...

"NEM kell formázni, ha bekapcsolt állapotban indítod el a telepítést (azaz megy már a gép látod az asztalt stb), úgy is kikapcsolja amikor szüksége lesz rá."

- Bekapcsolt állapotban NEM fog elindulni a telepítés! Mivel bootolni kell a lemezről, ezért jobb ha le is formázod a partíciót, hogy ne maradjon rajta sok szemét.

A többi stimmel. :)

2014. jan. 20. 17:45
 12/18 A kérdező kommentje:
És új merevlemez esetén mire számítsak? Ugyanúgy tiszta telepítés kel, vagy az üres és (ha kiírom) lemezről telepíthetem gond nélkül a Win8-at?
2014. jan. 20. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Mivel üres, így csak a tiszta telepítés jön szóba, kiírod lemezre a telepítőfájlt és bootolsz a lemezről, partícionálod majd formázod a vinyót - mivel új ezért partícionálni is kell 60-100 GB-os kell legalább - és felteszed az oprendszert...
2014. jan. 20. 18:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm megint csak!
2014. jan. 20. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Fehersrac

Mint írtam én így csináltam kb 1 hónappal ezelőtt, a saját tapasztalataimat írtam le.

Picit pontosítok (a felsorolt 3 pontodnál) ahol kell.

1, Rá lehet telepíteni (bár lehet hogy nem ugyanarra gondolunk?)

2, Itt elbizonytalanítottál, lehet hogy ezzel tényleg bakot lőttem. Mert sok gyorsan végig nézve 1-2 program van ami biztos hogy a C-n volt és megmaradt (de annak egyszerű az oka)

3, Bekapcsolt állapotban indítottam el a telepítést (de a részletekre már nem emlékszem, de) egy ideig még a bekapcsolt állapotban voltam, majd (természetesen) újra indult.

2014. jan. 20. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy dolgot elfelejtesz utolsó!

A kérdező 32 bites oprendszerre akar 64 biteset telepíteni. Ha ebben a helyzetben bedobsz a lejátszóba egy telepítőlemezt és elindítod a telepítést akkor az nem fog indulni, mivel 64 bites program NEM FOG futni 32 bites oprendszer alatt. Próbáld ki.

Ezért nem tudod futó oprendszer alól telepíteni és ezért lehet csak tiszta telepítést végezni...

2014. jan. 20. 19:46
 17/18 anonim válasza:
De hogyan kell formázni?
2015. febr. 7. 11:38
 18/18 anonim válasza:
Tedd ki Pendrive-ra vagy külső HDD-re
2015. márc. 30. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!