Ha éjjelre bekapcsolva hagyom a gépem, nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Töltök le, és jó lenne ha lejönne holnapra... Mindig kikapcsolom éjjelre a gépet. Nem lesz tőle baja ha ma úgy hagyom?2009. dec. 2. 23:24
1/10 anonim válasza:
de mire gondolsz? leég, vagy kiszökik az ablakon, vagy ellopják?
nem szokott baja lenni. Nekem van, hogy 2-3 napokat is megy folyamatosan. A monitort kapcsold ki az a lényeg, meg a képernyőkímélőt meg az összes ilyen processzor nyúzó dolgot. Aztán mehet.
2/10 anonim válasza:
Nem, semmi baja nem lesz!! Én már többször jártam így el, szintén letöltés miatt, úgy hogy nyugodtan maradhat a gép bekapcsolva!! :)
3/10 anonim válasza:
Attól függ. Láttam már olyan összetákoltt pc-t, amit nem mernék magára hagyni 10 percre se, hátha valami kigyullad. De mondjuk én volt hogy egy hétig nem kapcsoltam ki a gépem.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát laptopom van ha ez számít :D Amúgy elsőnek: Arra gondoltam hogy túlmelegszik vagy valami...
2009. dec. 2. 23:43
5/10 anonim válasza:
Nem lesz para. Tedd olyan helyre ahol tud szellőzni, táp legyen rajt, oszt ennyi.
6/10 anonim válasza:
Fujitsu-Siemens Amilo M1437G laptopom van. Jelenleg 3 hónapja megy folyamatosan, leszámítva. egy véletlen rövid hibernációt
7/10 A kérdező kommentje:
ja jó:D Enyém Acer :P
2009. dec. 3. 00:21
8/10 anonim válasza:
Ja és megvan 2,5 éve, azóta hasonló üzemidőkkel ment, maximum 5×1 hét kihagyással.
9/10 anonim válasza:
Ha tudja hűteni magát akkor mi baja lehetne? Ez gép, nem élőlény, ez nem fárad el, mint mi.
10/10 A kérdező kommentje:
Jelentem túlélte! :D Amúgy tudom hogy gép meg minden, de én az autómba is lelket látok...
2009. dec. 4. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!