Mi a véleményetek erről az előre összerakott gépről?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pcoutlet.hu-n kinéztem egy gépet, a következőket tudja:
Intel H61 Socket 1155 I3,I5,I7 CPU támogatás
4096MB DDR3 1333MHz
500GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
INTEL 1,4GB Video , 8 CH HD audió
10/100/1000 Lan, 6DB USB 2.0, 2db elõlapi USB és audio
Ez most 58 ezer forint. Szeretném tudni, hogy megéri-e az árát. A gép nem játékra lenne. Bár a legtöbben azt mondják innen nem érdemes rendelni, de pcx.hu-n próbáltam egyet összerakni saját magam, de ennyi pénzből ugyanez nem igazán jött össze. 60 ezer forintból raktam ott össze, de többet nem igazán tudott, és háza még nem is volt...
2014. jan. 18. 18:01
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Már csak azzal bajlódok, hogy az első konfiguráció esetén, ha kiválasztom az alaplapot majd a memóriát, akkor az alaplap el tűnik a választható alaplapok közül... de ez lehet csak valami átmeneti hiba.
2014. jan. 20. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!