Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik lenne jobb a gépemnek?

Melyik lenne jobb a gépemnek?

Figyelt kérdés

Újra akarom telepíteni a gépemet és nem tudom hogy win 7-et vagy xp-t tegyek rá most szintén win 7 van rajta jó meg minden csak mostanság jelentkezett egy problémám folyton lefagy a gépem ha pl gyorsan írok befagy viszont attól a zene megy csak nem tudok rajta semmit se csinálni az óra is meg fagy minden már próbáltam volna feladat kezelővel arra se reagál és ilyenkor mindig újra kell indítani és nagyon bosszantó oké a gépemet 2009 környékén vettük de szerintem még bírnia kéne

videó kártya már romlott el benne 15 000 ér vettünk újat olyan 3 éve nem tudom számít e valamit ez az infó de leírom.

szóval jelenleg windows 7 home premium van rajta

Proci: AMD Athlon (tm) 64 Processor 3800+ 2,41 GHz

RAM: 2.00 GB

Rendszer típus: 32 bites operációs rendszer

videó kártya: NVIDIA GeForce GT 430

Nagyon szépen megköszönném a segítséget

17/L

2014. jan. 18. 15:37
 1/2 levis56 ***** válasza:
A lefagyásnak számtalan oka lehet,elhanyagolt vírus és kémprogramkeresés,rendszerkarbantartás hiánya,töredezettségmentesítés mellőzése,túl sok bővítmény,a feleslegeseket le kell tiltani,túl sok program egyidejű futtatása,felesleges programok törlése,böngészési előzmények törlése,túlmelegszik a proci,halódik a tápod. Bármelyik lehet külön külön és együttesen. Mindegy milyen op rendszert teszel a gépre ha elhanyagolod a rendszerkarbantartást egyik sem fog optimálisan működni,pár hét után újratelepítheted a rendszert.
2014. jan. 19. 07:01
 2/2 anonim ***** válasza:
8.1 az jólenne a gépednek és a vírusokat megnézni meg ilyenek
2014. jan. 31. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!