Miért nem játsza le a notebookom a hangokat?
Figyelt kérdés
Ma újraindítottam. Újraindítás előtt zenét hallgattam Windows Media Playeren meg YouTube-on is, viszint miután bekapcsolt már nem játszotta le a hangokat és azt írta ki hogy csatlakoztassak valamilyen hangeszközt. Ráraktam a fülhallgatót hátha, de nem működött. Aztán ráraktam a hangfalat, de akkor se csinált semmit. Valaki segítsen hogy mi lehet a baja.!2014. jan. 18. 10:49
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy váratlanul állt le a gép, újraindítás után nem tölti be a hangkártya drivert/ vagy a keverőprogramot. Próbáld meg újratelepíteni az eszközkezelőben a hangkártya illesztőprogramját, de előtte töröld is le a mostanit, mert akkor nem fog működni. ha van fenn ilyen "realtek hd audio manager" vagy "smart HD audio" vagy vmi hasonló program, először azt uninstaláld! Énis jártam már így, néhány óra kínlódással meg lehet csinálni!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!